Heb 16 jaar het hondenhotel uitgebaat met hart en ziel. Nu wordt het tijd voor iets anders. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen. Het hele zomerseizoen blijf ik uiteraard open en ga met veel plezier de honden een leuke vakantie bieden. De definitieve einddatum zal later worden gecommuniceerd. In de toekomst kan iedereen nog bij mij terecht voor training en coaching.

Alvast dank voor het begrip.

Nathalie

Hondenhotel & Opvang

Bij Gambino moet elke hond zich goed voelen

Meer informatie

Een aangepaste persoonlijke aanpak is de boodschap

Uw hond kan vertoeven in een ruime speelweide van 45 are gelegen in een groene omgeving. Er is sociaal contact met andere soortgenoten indien mogelijk. Ook zijn er aparte spel- en relaxmomenten. Door mijn inzicht weet ik perfect welke honden goed samen functioneren. Er wordt rekening gehouden met karakter, gewoontes en behoeftes van elk dier. Er is constant toezicht. Structuur creëren is belangrijk en ik vermijd ten allen tijde stress situaties.

Ik maak eveneens wandelingen en honden die hier op bootcamp zijn geweest krijgen een ‘opfrisbeurt’ van hun training. Ook beschik ik over een fitnessruimte met professionele loopband van Dog Runner en evenwichtstoestellen. Dus zeker voldoende afwisseling… eigenlijk kun je het vergelijken met op sportkamp gaan.

Er worden regelmatig foto’s en filmpjes gedeeld via social media. Zo kunt u uw viervoeter in actie zien.

Vooraleer ik een hond in opvang neem vraag ik een bezoekje van de eigenaars met hun viervoeter(s). Dit kan op afspraak. Op deze manier krijgt iedereen de kans om kennis te maken en vragen te stellen.

De opvang is zeer kleinschalig dus tijdig reserveren is noodzakelijk. Het hotel is erkend door de Vlaamse overheid (HK40212296).

Het hotel bezoeken is enkel op afspraak. Neem contact op. 

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag

Brengen & ophalen:
Tussen 8 uur en 9 uur
Tussen 16.30 uur en 18 uur
Op zaterdag
Brengen & ophalen:
Tussen 9 en 10 uur
Zon-en feestdagen gesloten.

Elke hond moet zich goed voelen

… jong of oud… groot of klein!
Een aangepaste persoonlijke aanpak is de boodschap.

Hondenhotel

 1 hond: 35 euro/dag
2 honden 55 euro/dag
3 honden 65 euro/dag

✓ inclusief uitlaat- en speelmomenten, wandelingen, training voor honden die op bootcamp zijn geweest
✓ Voeding is zelf mee te brengen of aan te kopen (DUCK food).
✓ Verplicht om het inentingsboekje mee te geven. 

Ideaal als u zelf met vakantie bent of om andere redenen even niet zelf voor uw viervoeter kunt zorgen!

Dagopvang

1 hond: 25 euro/dag
2 honden 45 euro/dag
3 honden 55 euro/dag

✓ inclusief uitlaat- en spelmomenten, wandelingen, training voor honden die op bootcamp zijn geweest
✓ Voeding is zelf mee te brengen of aan te kopen (DUCK food).
✓ Verplicht om het inentingsboekje mee te geven. 

Ideaal als u lange dagen van huis weg bent of het gewoon te druk hebt
 

Met mijn eerste hondje Jef ben ik naar verschillende pensions geweest waar hij steeds ziek van terug kwam. Hierdoor had ik besloten hem even niet meer weg te doen tot ik bij Hondenhotel Gambino aankwam waar hij na zijn eerste verblijf duidelijk gelukkiger was dan bij de andere. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik Nathalie voor de volle 100% vertrouw. Uiteraard heeft iedereen een mening en ik lees ook reviews maar ik kan jullie garanderen dat Jefke er gedurende 9j meerdere malen per jaar naartoe ging en nooit problemen heb gehad, integendeel, hij kwam steeds uitgeput weer thuis waardoor hij lekker rustig was 😉 …Inmiddels is Jefke er niet meer en heb ik 2 nieuwe honden (puppy’s) die er eveneens héél graag naartoe gaan. Nathalie is een dame die perfect weet hoe ze met honden moet omgaan. En ja het klopt dat Nathalie misschien voor sommige mensen hard kan overkomen maar dat is dan ook terecht, ze zal geen honden samen plaatsen waarvan ze weet dat ze elkaar wat kunnen aandoen (lijkt mij dan ook niet meer dan logisch dat deze honden niet bij anderen worden gezet) Hondenhotel Gambino is meer dan een pension, hier kunnen honden samen spelen en gelukkig zijn waar ze elders vaak heel de dag in een kot of bench/Ren moeten zitten en zichzelf opjutten omdat ze te weinig ruimte hebben. Dat is hier zeker niet het geval…Gambino heeft enorme ruimte om honden hun plezier te gunnen en waar de honden centraal staan. Nathalie, je doet dit al geruime tijd en nog steeds met heel veel passie en liefde, ik overhandig mijn honden steeds met het volste vertrouwen wanneer ik met vakantie ga en dit zal nooit veranderen. Ik voeg nog een aantal sfeer foto’s van hoe gelukkig Jefke was en hoe gelukkig mijn huidige honden er zijn. Keep it going!

Bjorn

Al 10 jaar zijn wij vaste klant bij Hondenhotel Gambino. Wij hebben een zeer angstige hond die niet in elke omgeving kan achtergelaten worden. Nathalie heeft ons van in het begin goed opgevangen en enorm gesteund. Onze hond is altijd erg blij als we bij Gambino aankomen en komt altijd vrolijk terug thuis. De band die Nathalie met onze hond heeft opgebouwd is super! Ook nu onze hond wat ouder is, ziet ze erop toe dat de hond voldoende eet en dat ze indien nodig de juiste medicatie krijgt. Alles is altijd kraaknet en de honden kunnen naar hartelust spelen in de grote weide. De vastgestelde uren van ophaling & brengen kunnen wij alleen maar toejuichen. Dit geeft meer rust gedurende de dag voor de honden die er verblijven. Wij hebben het volste vertrouwen in de aanpak van Hondenhotel Gambino, waardoor zowel wijzelf als onze hond telkens een rustgevende vakantie kunnen hebben.

Sandy

Twee jaar geleden was ik op zoek naar een goed hondenhotel in de buurt van Antwerpen. Ik bezocht er verschillenden, maar was op slag verliefd op Hondenpension Gambino in Ellewijt.
Niet direct zo dichtbij als ik gehoopt had, maar méér dan de verplaatsing waard, want voor honden tout court “het paradijs!”. Nathalie van Laeken is de eigenares, en nog nooit zag ik iemand zo gedreven met honden omgaan. Ze leeft voor haar honden, traint en richt ze af, met véél passie en geduld, en helpt ze met gedragsproblemen waar nodig. Om van haar talrijke (praktische) opvoedingstips nog maar te zwijgen.
Moest Michelin een gids voor hondenhotels hebben, dan kreeg zij er ongetwijfeld 6 ! 

– Catherine

Faciliteiten

✓ elke hond heeft zijn eigen ruime slaapplaats (persoonlijke spullen meebrengen mag)
✓ ruimte is voorzien van warmtepomp (airco, verwarming en ventilatie)
✓ rookdetectors
✓ camerabewaking
✓ relaxbedden
✓ perfecte hygiëne
✓ grote speelweides
✓ programma op maat van hond
✓ wandelingen
✓ fitnessruimte

Voorwaarden

✓ in orde met vaccinaties
✓ ontwormd
✓ preventief behandeld tegen vlooien en teken
✓ sociaal naar mensen
✓ in goede gezondheid
✓ op bezoek geweest alvorens de opvang